Tudósítás a jövőből

Anno 2061 - A legrégebbi bejegyzés is aktuális.

Sárkányölő belép a kapun

„Eddig csak látó voltál...”

Sárkányölő és Maya szerencsésen megszabadult az elrablóiktól, akik ortodox vámpírok voltak. Arról azonban semmit nem tudtak meg, hogy mi okozta a sisakos vámpírok hirtelen pusztulását. Egy dolog biztos, ha egy vámpír napvilágot kap, akkor elpusztul, ám itt nem ez történt
 
Sárkányölőt kicsapták bányász egyetemről, és a társadalomban visszasorolták a második kasztba. Ám ezzel nem sokat törődött, mert megtalálta a kaput a negyedik, rejtett dimenzióhoz. Ahhoz a dimenzióhoz, amit a nyugati okkultisták az ok-okozatok rejtett tengelyének hittek, és amit a tudomány az idővel hozott összefüggésbe, megalkotva a téridő és a görbült tér fogalmait.
 
Panavak mondta egyszer, hogy a negyedik dimenzió nem a jelenlegi fogalmaink szerinti idő, mert ez az idő nem fontos, a változás fontos. A tavasz nem attól lesz tavasz, mert eljött az ideje, hanem mert megtörténtek a változások. Az „idő” egy hamis oka lett valós okozatoknak.
 
Sárkányölő megtapasztalta ezt a dimenziót, azzal hogy belépett a Gőz Világába. Régen ezt talán testen kívüli élménynek hittek, ma úgy mondanánk, hogy egóntúli. A test, az élő szövet végtelen összefüggéseiben harmonikusan rezonál mindarra, ami körbeveszi. Sorsunk azáltal keletkezik, hogy követjük az irányt, ahol ez a harmónia a legerősebb. Végzetünket pedig azzal teremtjük meg, ha hamis hangokat követünk. Ez a különbség sors és végzet között.
 
Sárkányölő megértette, hogy az ember külcsín utáni vonzalma hasonlatos a rovarok fényre „csavarodásával”. (Közismert, hogy a rovarokat így lehet a legkönnyebben csapdába ejteni.) Az evolúció során régről öröklött tulajdonság ez, amit napjainkban elért a szelekció könyörtelen vaskeze. Ahhoz, hogy továbbléphessünk a harmónia, a tao, az evolúció útján ki kell kapcsolni ezt és ehhez hasonló programokat.
 
Sárkányölő felfedezte, hogy az élet változások szövete, és minden változás hanggal jár. (Aki természetben jár, tudja, hogy a hallani lehet a rügyek fakadását és fák növekedését.)
 
Hallását odáig fejlesztette, hogy képes lett „látni” a hangot. A Gőz világában nincs különbség látás és hallás között. A kapu ehhez a világhoz közte és Maya között volt, és Sárkányölő átlépett ezen a kapun.
 
Mivel képes volt minden változást meghallani, hallotta és látta mások gondolatait.

 

(Kapaszkodó későn jövőknek.)

A bejegyzés trackback címe:

https://tudositasajovobol.blog.hu/api/trackback/id/tr962345068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása