Tudósítás a jövőből

Anno 2061 - A legrégebbi bejegyzés is aktuális.

Vámpírok támadtak?

- Gyors hír.
(2052.09.28.)

Spanyolországban újabb megdöbbentő halálesetről számoltak be a hírekben. Álmukban megtámadtak egy családot. Nyakukat elharapták, és teljes egészében kivéreztették a négy áldozatot. Ehhez hasonló, egyszerűen csak vámpírtámadásnak nevezett esetek már történtek korábban is, de ez az első eset, amikor valakiket az otthonukban ért támadás.

Az áldozatok sisakjainak felvételén jól látható, hogy a támadók társadalmon kívüliek voltak. Szakértők szerint elfajzott vademberek gyilkoltak, és a motiváció elég egyszerű: éhínség. Ezek az esetek mindig ott fordulnak elő, ahol kevés az ivóvíz és az élelem. Ezeken a helyeken a Társadalom minden csepp ivóvizet felhasznál, nem hagyva semmit a társadalom kívüliek számára. Víz nélkül a mezőgazdaság sem működik, társadalmon kívül képtelenség élelmiszerhez jutni. Ezért a vadembereknek nem marad más vagy az éhhalál vagy a jól táplált sisakosok fehérjében, szénhidrátban és oltóanyagokban gazdag vére.

Szerencsére ezek az esetek jól izolálhatóak, és megfelelő óvintézkedéssel megelőzhetőek. A rendőrség online fórumot tart a lakosság megnyugtatására. Újból felhívták a figyelmet a "Legyél te is vadász!" c. online játékra, ahol számítógépes játék formájában lehet vadászni valódi vademberekre, ahol a felhasználó valós-időben irányít igazi, távvezérelt droidrendőröket.

A bejegyzés trackback címe:

https://tudositasajovobol.blog.hu/api/trackback/id/tr651412963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása