Tudósítás a jövőből

Anno 2061 - A legrégebbi bejegyzés is aktuális.

H1N1 elítéltek

- A jövő a jelen tükre. Egyszer mindenki belenéz .

2052. október 6.

Ma telt le a 25 éves büntetése, annak a három embernek, akit az emberiség ellen elkövetett bűnök miatt ítélt el az Új Forradalmi Törvényszék. Az egyiküket eredetileg halálra ítélték, de ELA-hoz kegyelemért folyamodott, amit megkapott. Ítéletét életfogytiglanra változtatták.

A Nagy Globális Szabadságháború után nyilvánosságra került dokumentumok és saját vallomásaik alapján bizonyságot nyert, hogy a két férfinek és a nőnek komoly szerepük volt a civilizált társadalmak influenza járványainak megkoreografálásában 2002-2014 között. Idetartozik az önök korában jelenleg tartó H1N1 pánik.

Természetesen, az elkövetők többen voltak. Sok kisebb tettestársat is elítéltek, de ez a három személy kapta a legsúlyosabb büntetést. Voltak, akiket a jog nem ért utol, mert az igazság népharag formájában csapott le rájuk. Ezek az ítéletek sok esetben végzetesnek bizonyultak.
Szabadulásuk után ez a három ember várhatóan nem lesz teljes jogú tagja a társadalomnak. Szabad emberként regisztrálják őket (vendég), név nélkül élhetnek a Társadalomban. Ám úgy is dönthetnek, hogy nem vesznek részt a társadalomban és a vademberekkel küzdenek meg a túlélésért. Szabad emberként ezt bármikor megtehetik. (Ellenben egy beavatottal, aki egy életre a Társadalom tagjává vált.)
Persze ez a választás csak azoknak az esetében áll fenn, akik nem lettek beavatva, mert azelőtt lettek bezárva, mielőtt kialakult volna a regisztrálás rendszere. A többi elítéltet a korábban említett Árnyék modul tartja fogva.

Vannak szervezetek, amelyek hetek óta tiltakoznak a bűnösök kiengedése ellen. Azzal fenyegetőznek, hogy a három ember nem fog hosszú életet élni. Ezek a szervezetek az említett járványokat túlélő áldozatok vagy az elesettek rokonai. Az oltások mellékhatásaitól sokan életre szóló betegségben szenvednek (vérszegénység, allergia, epekő, cukorbetegség).

Sokan várták, hogy ELA felszólal az ügyben, de ezidáig nem nyilatkozott.

Friss:
Az egyik férfi ellen sikeres merényletet hajtottak végre. Egy taxiban érte a támadás, ahol több elkövető összesen 58 védőoltást adott be neki. A férfi szervi működése azonnal leállt, és teljesen vegetatív állapotba került. Órákkal később halt éhen a szervezete. A rendőrség nyomoz, a taxis sisakján aktiválták az Árnyék modult.

A bejegyzés trackback címe:

https://tudositasajovobol.blog.hu/api/trackback/id/tr351430713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása