Tudósítás a jövőből

Anno 2061 - A legrégebbi bejegyzés is aktuális.

Férfiak válasza a feminizmusra

- ELA közleménye.

A nőiesedő társadalom egyedül a férfiak hibája, mert csupa olyan dolgot csinálnak, amit a nők is meg tudnak csinálni. Hiszen a nő tanul, és ha valamit megtanul, akkor sokkal jobban tudja és fogja csinálni, mint a férfi. Ez ellen nem úgy kell tenni, hogy visszatoloncoljuk a nőt a konyhába, hanem előre nézünk, és megtaláljuk az útját a férfiak fejlődésének. Mert a férfi dolga megismerés, ő az ismeretlenben él és halad. A szellemi emelkedés újabb lépcsőfokára kell lépni, hogy a nő újból fel tudjon nézni a férfira.

A feminizmus, azaz a női emancipáció a nő megváltása a bűnök alól. Lásd a bibliai átkot, és egyebek. Ezért ez ellen tiltakozni vétek lenne az emberiség fejlődése ellen.

Nézzük meg hát, mit tud olyat csinálni a férfi, hogy kiérdemelje a nő tiszteletét, ezúttal az emancipált, a modern nő tiszteletét. A nő igényli, hogy odaadhassa magát, ezt pedig csak úgy képes, ha tiszteli és sokra tartja emberét. Hogyan is lehetne ez?
Háborúzzunk? Egymás kaszabolásában talán még jeleskednének a férfiak, de ezek már nem azok a romantikus, hősies csaták lennének, hanem csúnya halálok eseménysora. És ne feledjük, vannak már női katonák, akik meg tanultak harcolni, és kegyetlenkedni (lásd: Abu Garib börtön).

Az irány azonban most is az, mint mindig. Vegyük elő képzeletbeli vonalzónkat, és hosszabbítsuk meg a vonalat, amin eddig haladtak a férfiak, mert nagyon úgy tűnik, hogy a vonal végén toporognak. Én megtettem, és ezt kaptam: a nemesedés, a szellemi emelkedés – ez a férfi útja.
A szellemi kiteljesedés. Az életművészet. A művészet szó itt nem az elcsépelt, köznapi, urbánus használatban értendő, hanem eredeti értelmében: isteni ihletésű megnyilatkozás, cselekvés és alkotás. A férfinak most még magasabbra kell nyújtóznia az égre, hogy onnan hozzon le csillagokat a nőjének. Hisz a nő , tanul, a férfitól tanul, azokat a csillagokat, amit a férfi évszázadokkal ezelőtt volt képes lehozni az égről, már a nő lehozza magának.

Ez van, kedves férfiak. Nem a nőket kell szidni, hogy ők is autót vezetnek, vállalatot irányítanak, épületeket terveznek. Ezek megtanulhatók: már otthon elvégezhetőek. A férfi helye a küzdőtéren van! Ők az úttörői annak az útnak, amin a nő majd végig mehet. Jelen társadalom férfija –férfiideálja - nem akar utat törni, a nővel együtt élvezi az eddig elért eredményeket. Ergo: nem a nő férfias, a férfi nőies. Az egyetlen oka, hogy a nők káromkodnak, hogy a férfiak már sokkal régebb óta ezt teszik. Megtanulták TŐLÜNK! És még azt mondják, a nő nem tiszteli a férfit, amikor mindent tőle tanult!

Azt mondjuk, hogy a média hamis ideát állít elénk! Aki onnan tanul, az megérdemli, hogy azt kövesse. A magasabb szellem nem fog a Híradón keresztül szólni hozzánk. Az újságokat nem szentek írják, a filmrendezők nem felkent próféták…

Kik hát a próféták, akik megmutatják az utat?

Sajnos rossz hírem van! Mindenkinek maga kell ezt megtalálnia. Minden információ a rendelkezésünkre áll, hisz az Információ Korát már elhagytuk. Egy másik rossz hír: nem mindenki érhet célba. Hiszen a hírek szerint csak 144 000 férőhely van a célszalag mögött…

A bejegyzés trackback címe:

https://tudositasajovobol.blog.hu/api/trackback/id/tr371501666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pampalini20 2009.11.15. 14:20:43

Nagy baromságokat írsz itt összevissza.
A nő mindent a férfitól tanult, persze.
Amikor évezredeken át nem engedték tanulni, akkor mit tudott volna felfedezni egy nő ???
A férfi azért volt úttörő, azért járt a nő elútt, mert a nőnek nem adott magával azonos lehetőségeket.

Erre nem büszkének kéne lenned, hanem szégyenkezni miatta.

"A nő igényli, hogy odaadhassa magát, ezt pedig csak úgy képes, ha tiszteli és sokra tartja emberét"

Ez is hülye sztereotípia, hiszen a férfi adja oda magát a nőnek, szószerint, fizikálisan is - de a saját egó növelésére képes még ezt a tényt is megfordítani, és hamisan beállítani.
nem beszélve arról, hogy a normélis férfi is igényli, hogy tisztelje és sokra tartsa asszonyát.

Alter_Ego 2012.06.11. 04:38:49

Engedd meg, hogy itt is az olvasók figyelmébe ajánljam a Férfihang.hu Antifeminista Férfimagaznit:

www.ferfihang.hu/category/feminizmus-antifeminizmus/

Ha bármikor kedvet éreznél rá, hogy nálunk is publikálj, örömmel fogadnánk!
süti beállítások módosítása