Tudósítás a jövőből

Anno 2061 - A legrégebbi bejegyzés is aktuális.

Tudósítás 6. - Nők a feminizmus ellen 2.

- Amíg van jövő, addig cél is van.
2052. szeptember 30.

Beszélgetés a Felvilágosult Nők Mozgalmának egyik vezetőével, MataHari47-tel.
Pár hete ígértem meg, hogy készítek egy interjút a fent említett hölggyel, amire egy korábbi bejegyzés kapcsán merült fel az igény. Ez a beszélgetés segít abban, hogy jobban megértsük, miért is jött létre egy női mozgalom a feminizmus ellen.
 
Az illető régi ismerősöm, ezért tegeződtünk, és a hangvétel is néhol családias…
 
K: Legutóbb, részt vettél a Párizsban tartott tüntetésen, ami elég nagy port kavart. Mi volt a célotok?
V: Nézd nekünk az a célunk, hogy felhívjuk a figyelmet egy régi szabályra, miszerint mindent csak mértékkel szabad alkalmazni.
K: Ez esetben?
V: A feminizmus, mint mozgalom vagy világszemlélet – nevezd, ahogy akarod – mára már szinte feleslegessé vált, de mégis egyre túlzóbbak a követeléseik. A nők ma teljesen egyenrangúak a férfiakkal. Mindenben hasonlóak, legalábbis abban, amit társadalmi törvényekben lehet szabályozni. Azonban vannak törekvések, amik túlmutatnak ezen, és kimondottan az egyformaságot, nem ritkán a női felsőbbrendűséget célozzák meg.
K: Milyen alapon, tényeken léteznek ezek a törekvések?
V: Nézd, ezt nem tudom pontosan. Ezeket a nőket kellene megkérdezni.
K: Megkérdeztem. A legtöbben azt mondják, hogy a nő a teremtés koronája, mert csak ő képes életet adni.
V: Azért szükség van ehhez férfiakra is.
K: Nem vitatkozni akarok, de te is hallottál a spermabankokról vagy a műondóról, a patronos eszközökről. Ugye ezt nem kell megmagyarázni?
V: Nem… Ez igaz. Technológiailag ott tartunk, hogy a nő leválasztotta magát a férfiról. Önállósodott. Ha így nézzük, azt is el kell ismerni, hogy az agypontok használata is egyértelműen a nőknek kedvez, nem is beszélve a tudathasításról. A nők átlaga tudathasításban 3,8 a férfiaké még a kettőt sem éri el.
K: Igen, de az agypontok területén a férfiak a rekordtartók.
V: Van egy-két férfi, aki döntögeti a rekordokat, de felső kaszt tele van nőkkel, mert a kasztbesorolás csak az agypontok számától és a tudathasítástól függ, és nem a logikától vagy a higgadtságtól. Elméletileg még Konfucius 2.0 nem engedi meg, de a gyakorlatban rengeteg hatalom van a nők kézben.
K: Ha egyszer így van, és erre vezetett az emberiség útja, akkor nem lehet, hogy ezt el kellene fogadni? Lehet, hogy lejárt a férfiak küldetése. Amennyivel hamarabb kezdték itt a Földön, annyival hamarabb mennek.
V: Ez nekem kissé utópikusan hangzik. A technológiai önállósodás nem minden. A nőnek érzelmileg is önállósodnia kell tudni magát, és ez még nem történt meg… De el kell mondani, hogy a társadalom jó irányba halad. A felnövő új generációk virtuális celebekbe szerelmesek, minden érzelmi energiájukat lekötik ezek a beszélő pixelek.
K: Ez ellen tüntetettek?
V: Igen. A legnagyobb probléma a feminizmussal, hogy az egy dac mozgalom. A rohadt férfiak elnyomnak minket, hát mi majd megmutatjuk. Persze ez bele van csomagolva a politika és a diplomácia selyempapírjába. A mozgalom azonban egyáltalán nem foglalkozik a férfiakkal. A nőt újra definiálja, de nem mondd semmit a férfiról. A nő legyen hasonló a férfihoz, de gőzünk sincs, milyen szerepet szán a férfinak ebben az új felállásban. Ez egy ördögi kör, sőt spirál. A férfi attól férfi, ahogy a nő viszonyul hozzá, és fordítva. Na, most, ha nőt úgy definiáljuk, hogy kitesszük az egyenlőség jelet ő és a férfi közé, akkor megkapjuk a feministák célját, az új nőt, de megkapjuk az új férfit is: a nőies pasit. Azt a Micimackót, aki inkább micike, mint mackó. Ezzel az egész feminista tévelygéssel elérték azt, hogy már a férfiak is felvettek olyan szokásokat, amik „klasszikusan” a nők dolgai voltak. A férfiak retikülje már-már nagyobb, mint a nőké. Az unokaöcsém tovább van a fürdőszobában, mint a nővére. A parfümériákban a férfiak már nem ajándékot vásárolni mennek, hanem maguknak válogatnak. Vannak nyilvános vécék, ahol már nincsenek piszoárok. Soroljam?
K: Azt hiszem, ennyi elég…
V: Mind e mellett a nő szenved. Belül, talán tudatlanul. A nő tipikusan olyan lény, aki igényli a figyelmet. Ezt viszont most nem kap. Micimackót csak a méz érdekli, és jól el van a kis, b*zi tigrissel, amíg Malacka maszturbál. Bocsánat a kifejezésért. Persze a magas beosztású nők szépfiúkat rendelnek maguknak, vagy tartanak fent. A második kaszt, aki dolgozik, ezt nem engedheti meg magának. Nekik marad a férfi, egy céltalanul tespedő test elveszve a sisak bűvöletében.
K: Ez elég kilátástalan így.
V: Az. Tüntetünk, aztán valami csak lesz. De néha magam is elkeseredek, mert nem látom, hogyan kellene küzdeni ez ellen. Egyesek azt mondják, hogy a férfiak menjenek és harcoljanak a vademberekkel, de már azt is robotok csinálják, vagy Józsika a karosszékből. (Lásd „Legyél Te is vadász”) .A csalódottság hajt. Amikor 20 éve nővé operáltattam magam, akkor még megérte. Lehettem nő, mert akkor még voltak férfiak. Ma férfiként sokkal több figyelmet kapnék a férfiaktól, mint így, kih*rélve.
K: Sz*r lehet.
V: Ha nem ismernélek, akkor orrba nyomnálak. Tudod, nem csak az elveszett férfiak, hanem saját elveszett férfiasságom miatt is csatlakoztam a mozgalomhoz.
 
Nem volt több kérdésem.
 
MataHari47 megkínált dugi pálinkájával, és ittunk. Ő leitta magát, és mindenáron be akarta bizonyítani, hogy még tud állva pisilni. Nem tud. 20 éve nem…
 
Amit a vécékről elhangzott, az igaz. Sőt annyira, hogy az elmúlt közel négy évben épült középületekben már nincsen külön női vagy férfimosdó.
 
Hölgyeim, uraim, hadd írjam le még egyszer: a jövő választás. Az önöké, mert én már választottam.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tudositasajovobol.blog.hu/api/trackback/id/tr301417396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása